Edsbyns SK skidor

Aktuell spårstatus i Kygelvallen

Temperaturen i Kygelvallen är just nu

Ikväll har vi spårat anläggningen. Vasarundan är mycket fin. 5:an och milen lite isig på några ställen men annars helt ok. Välkomna upp i helgen.
Läs mer
Vi fortsätter att erbjuda finfina spår i Kygelvallen. Vasarundan spårad idag för både klassiskt och skate. 5:an och milen spårad för skate.
Läs mer
Idag har det kommit snö och Vasarundan har spårats.
Läs mer
Vasarundan spårad för både klassiskt och skate. Hatten av för vårt fantastiska spårteam. Idag har vi haft spår i 4 månader.
Läs mer
Vasarundan, 5:an och milen är nu spårade. Så passa på att njuta av härlig skidåkning i Kygelvallen.
Läs mer
Vasarundan spårades igår kväll. Idag är det fina men ganska hårda spår. Dock har den hårda vinden blåst in mycket skärp i spåren.
Läs mer
Åkern nyspårad idag och vi avvaktar troligtvis med övriga spår. Kommer att drar nytt inför tävlingen ikväll förmodligen under eftermiddagen. OBS: Kom ihåg att delar av åkern och Vasarundan kommer…
Läs mer
Vasarundan är spårad med nya klassiska spår idag.
Läs mer
Idag har hela anläggningen spårats och resultatet ser fantastiskt fint ut. Vasaslingan och 5:an spårad för både klassiskt och skate. Milen spårad för skate.
Läs mer
Idag har vi spårat Vasarundan och 5:an för både skate och klassiskt. Milen är spårad för skate.
Läs mer

Senaste skidnyhet

Under hela hösten och vintern har barn- och ungdomar i åldern 9-12 år från Edsbyns skidklubb deltagit i Stjärnjakten som Svenska Skidförbundet står bakom. Stjärnjakten Stjärnjakten går kortfattat ut på att samla olika stjärnor, stjärnorna består av aktiviteter indelade i tre olika nivåer. Det kan vara allt från att testa på…
Läs mer