Barn- och ungdomsträningar

Träningstider

Barn- och ungdomsträningarna är på onsdagar mellan kl. 18:00 – 19:00.

Plats för träningarna kan variera och information om detta skickas ut via vår SMS-grupp inför träningarna samt här via hemsidan.

Vilka kan vara med och träna?

Barn- och ungdomsträningen riktar sig till barn från förskoleklass (som kan klara sig själva) till och med barn i Åk. 6. Alla är välkomna att vara med, oavsett om man är van skidåkare eller aldrig tidigare har stått på ett par skidor.

Obs: Finns det någon förälder som vill hålla i träningar för ungdomar på högstadiet så är det självklart välkommet då vi tror att det kan finnas intresse.

Vad gör vi på träningarna?

Under hösten kommer träningarna innehålla rullskidåkning (klubben har rullskidor som man får låna), olika löp-, teknik- och styrkeövningar, stavgång samt givetvis massor av lekar och rörelseglädje.

När snön kommer (och vi hoppas givetvis på en riktigt snörik vinter) så blir blir det skidåkning, både klassiskt och skate (klubben har skateskidor att låna för de som inte har), lite olika övningar och såklart lek på skidor.

Målet med träningen är gemenskap och rörelseglädje utan krav och prestation och att lägga grunden för ett aktivt liv.

Kostar det någonting att vara med?

Att delta i klubbens aktiviteter och träningstillfällen är gratis men vi önskar däremot att alla som vill delta blir medlemmar i Edsbyns SK och betalar medlemsavgift (medlemsavgift för familj är 150 kr). I avgiften ingår nämligen en försäkring som gäller under träning och tävling. Alla barn som är medlemmar och deltar på träningarna får dessutom en klubbmössa (värde 200kr). Klicka här för att läsa mer och bli medlem i Edsbyns SK.

Kontakta oss

Har du några frågor och funderingar gällande barn- och ungdomsträningarna så är du varmt välkommen att kontakta oss tränare på barn@edsbynssk.se.

Anmälan

Vill ditt barn vara med och träna i höst och vinter? Gör då en anmälan i nedanstående formulär så att vi vet om att dit barn vill vara med och så vi ledare enklare kan planera verksamheten. Genom att fylla i anmälan får vi dessutom dina kontaktuppgifter och kan lägga till dig i vår SMS-grupp.

Om du har flera barn vore vi tacksamma om du gör en intresseanmälan för respektive barn.

  Kontaktuppgifter

  Barnet

  Behandling av personuppgifter
  Vi behöver ta del av ovanstående personuppgifter för att kunna administrera verksamheten. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter.

  Samtycke till publicering av foto och video
  Edsbyns SK använder sig av hemsida och sociala medier för att informerar våra verksamheter och vill ges möjlighet att publicera bild och film från träningarna. För att kunna publicera bilder och filmer av ditt barn i våra olika kommunikationskanaler behövs därför ditt samtycke. Att lämna godkännande (samtycke) för bildpublicering är givetvis helt frivilligt.

  Senaste nyheterna